KONCERT NA JAHORINI

Severina nakon izvedbe pjesme Rođeno moje podigla srednji prst i rekla: “J****e si mater”

Nakon što je na Jahorini izvela pjesmu Rođeno moje tijekom koje je i zaplakala, Severina je s pozornice poslala jasnu poruku i pritom ne mislimo na promjenu stihova iz “na meni kola nek se slome” u “na njima kola nek se slome”.

Pokazala je srednji prst pa se odmaknula od mikrofona. “J****e si mater”, moglo se zatim jasno iščitati s njenih usana. Trenutak možete vidjeti na kraju videa.

-Bio je ovaj prst, našalila se zatim pokazavši na kažiprst.

-…jer što me nije ubilo… neće me ni ubit. Na njima kola nek’ se slome, napisala je pjevačica uz snimku.

Podsjećamo, pjevačica je nastupila u jednom hotelu na Jahorini, a bilo je to njezino prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je Vrhovni sud ponovno skrbništvo nad Aleksandrom dodijelio Milanu Popoviću, piše Index.

-Nisam ustala iz kreveta četiri dana. Onda sam ustala, morala se obući, našminkati, napraviti frizuru i nakloniti vam se. Prije svega, pokloniti se svim malim i nemoćnim ženicama koje su mi dale snage… Kako mi je lijepo predsjednik Vrhovnog suda rekao, meni velikoj i moćnoj… 

Ne smijem biti nepoštena, moram zahvaliti i svim muškarcima. Posebno mojim kolegama sa scene, ali i svakom onom malom i nemoćnom muškarčiću, rekla je.

POSLJEDNJE DODANO: