ZNA SE I PRIJE RASPISIVANJA NATJEČAJA

SDP-ovac s Gripa navodno ponovno ogolio Ivicu Puljka: “Srđan Marinić je zaposlio svog prijatelja na mjestu čuvara Marjana!”

SDP-ov predsjednik kotara Gripe Karlo Pilko u subotnje je jutro na svojim društvenim mrežama objavio kako je koordinator Javne ustanove za upravljanje Park šumom Marjan Srđan Marinić zaposlio svog prijatelja, tvrdeći kako je Marinić na mjestu čuvara prirode mjesto udijelio Srđanu Ciccarelliju.

Natječaj je bio transparentan kao i svaki Puljkov do sada, ime sretnog dobitnika znalo se i prije raspisivanja. Srđan Marinić, koji je bio gradonačelnikov koordinator za JUPŠM, a zapravo vrši dužnost neformalnog ravnatelja je na ovo mjesto zaposlio svog prijatelja i kolegu iz Društva Marjan. Srđan Ciccarelli je bio član upravnog odbora Društva u više mandata, a ujedno je bio potpisnik pisma podrške Srđanu Mariniću kada je ovaj bio meta javnih kritika i napada – kaže Pilko.

Vratio se u 2019. godinu kada je Ciccareli baš izjavio za jedan medij “kako Marjanom upravljaju uhljebi koji rade kontra njega te da treba dovesti stručnjake a ne uhljebe, političare i njihove rođake”. “Treba slušati ove iz Društva Marjan jer će oni najbolje štitit šumu”, tada je rekao. I riječ po riječ, Srđan se preko drugog Srđana priključio uhljebima u Ustanovi.

Možda je Ciccareli najbolji izbor, možda je stvarno i stručnjak, ali tada su ga Puljak i Marinić trebali imenovati i zaposliti kao stručnjaka te stati imenom i prezimenom iza njegova odabira, a ne da rade klaunove od drugih kandidata. Trebali su reći da je on njihov izbor, da vjeruju u njegovu stručnost, a ne raspisati još jedan namješteni natječaj u nizu. I kada vam Puljak kaže da oni rade natječaje, sjetite se da ih radi čak i HDZ sa jednakim ishodom kao i kod Puljka – ime sretnog dobitnika se zna i prije no što sami natječaj bude raspisan – podvukao je Pilko.

POSLJEDNJE DODANO: