U SLAVLJENIČKOM RITMU

Riva prepuna i drugu večer za redom: Splićani pjevali uglas s Alenom Vitasovićem!

‘Niš mi se ne da’, ‘Gušti su gušti’, ‘Jenu noć’, ali i ‘Purple rain’ i brojni drugi hitovi nizali su se jedni za drugim!

Iako je uoči koncerta na svojim društvenim mrežama razočarano ‘pozdravio Hajduk’ jer mu je ‘poremetio koncepciju i plan da se slavi titula’, Vitasović nije dozvolio da atmosfera na Rivi padne:„Mi slavimo Svetog Duju!“ 

Inače, jučer su Splićani i njihovi gosti proslavili i Dan Marjana. 

Bogat zabavno glazbeni program započeo je u ranim jutarnjim satima i potrajao sve do poslijepodneva. Lijepo vrijeme izmamilo je brojne šetače, velike i male, koji su uživali u klapskoj pjesmi, igrama, nastupima animatora, šušuru i šarenilu prirode!

Kako je sve izgledalo pogledajte u foto galeriji u prilogu.

I ne zaboravite, već danas na Rivi – nova poslastica.

Organizatori ovogodišnje Sudamje su se uz svoje partnere zbilja potrudili da u sklopu ovogodišnje proslave svaka večer bude posebna i za pamćenje! Tako će sutra od 21 sat svoje glasove na velikoj bini na Rivi pustiti pjevači A Strane! 

Dino Purić, Vjeko Ključarić, Eni Jurišić i SabrinaHebiri svojim će glasovima napraviti sjajnu uvertiru u veliku proslavu koja nas čeka u utorak!

Cjelokupan program ovogodišnje Sudamje pratite na službenim stranicama Grada Splita, Turističke zajednice Grada Splita i na www.znjan.hr.

Sve detaljnije informacije potražite i na društvenim mrežama @splitemoj_

POSLJEDNJE DODANO: