RIŠPET RAZVESELIO SPLIT

Rišpet pjevajući u retro busu najavio koncert za Dan žena na splitskim Gripama!

Uoči svog velikog koncerta za Dan žena na splitskim Gripama, Rišpet je ove subote građane Splita počastio vožnjom u retro autobusu, kakvim su se 80-ih godina prošlog stoljeća vozili Splićani.

Daleko je to bilo od uobičajene vožnje jer su dalmatinski slavuji dočekivali putnike i damama dijelili ruže, a s vjernom publikom su zapjevali i niz svojih uspješnica. 

Rišpetov bus je vozio starom trasom linije br. 8, od Žnjana do svetog Frane, a znatiželjni putnici pridružili su se vožnji u najveselijem busu koji je prometovao gradom. 

Kroz otvorene prozore autobusa odjekivalo je Šta mi ljube oćeš kazat, a brojni putnici su bili i poprilično nostalgični.

Ova ideja s busom je savršena, vratila me u školske dane. Sin i ja obožavamo Rišpet i neplanirano smo se ukrcali kad smo čuli pismu čekajući tricu. Jedva čekamo koncert, znamo sve pisme i rići – istaknula je jedna od putnica.  

Ljubav, pisma i Dalmacija prve su tri riječi koje su pale na pamet gospođi Ani na spomen Ripeta.

Napravili su nešto drugačije i posebno i vjerujem kako će i koncert biti jednako tako poseban. 

Ovaj nezaboravan događaj bio je vrhunska najava koncerta koja nas čeka na Gripama 8.ožujka. Ivo Amulić istaknuo je što publika može očekivati od koncerta

Sa sigurnošću mogu reći kako će se svi koji dođu na koncert naslušati lipih pisama! Mi ćemo se cili dati, nećemo se štedit i bit će to večer za pamćenje!

Za kraj je Amulić poslao i poruku svim sadašnjim i budućim bračnim parovima

Drage dame, volite svoje muževe, a vi muževi dragi, volite svoje žene i onda će biti mir u svijetu.

POSLJEDNJE DODANO: