NAJAVA NADOLAZEĆIH BLAGDANA

Ponoćka i Božićna misa u splitskoj prvostolnici

Splitsko-makarski nadbiskup mons. Zdenko Križić predvodit će na Badnjak 24. prosinca u 21 sat misu ponoćku u splitskoj prvostolnici sv. Dujma. Na Božić 25. prosinca nadbiskup predvodi svečano euharistijsko slavlje u 10 sati u splitskoj katedrali.

Nadbiskup Križić na Božić predvodi misu u zatvoru u Splitu

 Splitsko-makarski nadbiskup Zdenko Križić posjetiti će na Božić zatvor u Splitu, gdje će u 16 sati predvoditi misno slavlje.

Nadbiskup Križić na sv. Stjepana na splitskom Sustipanu

Na blagdan sv. Stjepana prvomučenika u utorak, 26. prosinca splitsko-makarski nadbiskup Zdenko Križić predvodit će euharistijsko slavlje u 11 sati u crkvi sv. Stjepana na starom splitskom groblju Sustipan na Mejama.

Krštenje šestog djeteta u obitelji Šamija u župi Lovreć-Opanci

Splitsko-makarski nadbiskup Zdenko Križić predvodit će u srijedu, 27. prosinca, misno slavlje u 11 sati u župi Lovreć-Opanci za vrijeme kojega će krstiti šesto dijete u obitelji Šamija.

Misa zahvalnica na Staru godinu i svetkovina Marije Bogorodice u splitskoj katedrali

Splitsko-makarski nadbiskup mons. Zdenko Križić predvodit će na Staru godinu 31. prosinca u 10 sati tradicionalnu misu zahvalnicu Te Deum u splitskoj prvostolnici Sv. Dujma. Na Novu godinu i svetkovinu Marije Bogorodice 1. siječnja nadbiskup predvodi u splitskoj katedrali svečano misno slavlje u 10 sati.

Nadbiskup Križić na blagdan Bogojavljenja u katedrali sv. Dujma

Splitsko-makarski nadbiskup mons. Zdenko Križić predvodit će euharistijsko slavlje na svetkovinu Bogojavljenja 6. siječnja u 10 sati u splitskoj prvostolnici sv. Dujma.

POSLJEDNJE DODANO: