POBOLJŠANI I UVJETI RADA

Radnicima ovog poznatog hrvatskog trgovačkog lanca primanja rasla više od 80 posto u par godina

Radnicima prvog hrvatskog trgovačkog lanca PEVEX d.d. kontinuirano rastu neto primanja. Prosječna neto primanja koje su primili zaposlenici tijekom prošle godine više od 80 posto su veća nego su bila unatrag nekoliko godina. Osim toga, znatno su poboljšani i uvjeti rada, poručili su iz Pevexa.

Dodatno su za N1 rekli da prosječna neto primanja u PEVEX-u iznose 1228 eura.

-U PEVEX-u prepoznajemo vrijednosti koje nas potiču da budemo još bolja, uspješnija i za kupce trgovina prvog izbora. Nesumnjivo najveća vrijednost su nam naši zaposlenici koje uz plaću, dodatno nagrađujemo isplatama prigodnih nagrada poput uskrsnice, božićnice, regresa, mjesečnom nagradom za radne rezultate, stimulacijama i godišnjom nagradom za radne rezultate (bonus). Lani smo ponovno povećavali plaće, a taj kontinuitet imamo već godinama, rekao je predsjednik Uprave PEVEX d.d. Krešimir Bubalo.

Dodaje kako PEVEX radnicima osigurava i besplatne godišnje sistematske preglede, a zahvaljujući kompanijskoj ZAKLADI PEVEX zaposlenici se mogu obratiti i za novčanu pomoć kada se u njihovim životima dogode neke nepredviđene i nerješive situacije. Uz to, kompanija isplaćuje troškove prehrane i prijevoza, a prigodnom potporom nagrađuje i svako rođenje djeteta zaposlenika. Također, nagrađuje se i lojalnost kompaniji isplatom jubilarnih nagrada.

PEVEX kontinuirano unaprjeđuje materijalna prava i uvjete radnika te nastoji razvijati što bolje poslovno okruženje. Novost je i ta da od ove godine svi zaposlenici PEVEX-a u svim prodajnim centrima imaju petodnevni radni tjedan, objavili su iz kompanije.

POSLJEDNJE DODANO: