VELIKI PROJEKT

Radi se film o Miši Kovaču: pratit će Mišin život od djetinjstva pa sve do današnjih dana

Na filmu o Miši Kovaču radi se već nekoliko godina. Trebalo bi to biti djelo producenata Igora i Frana Juraja Prižmića te scenarista Borisa Homovca. Zasad se samo toliko zna.

-Prije otprilike dvije i pol, tri godine počeo sam intenzivnije razvijati tu priču, ponukan i tadašnjim golemim uspjehom srpskog filma ‘Toma’, koji je uspio osvojiti ne samo gledatelje u Srbiji, nego pokorio doslovno cijelu regiju, što sam siguran da može biti i slučaj s Mišom bude li napravljen jednako kvalitetno – rekao je Fran Juraj Prižmić za 24sata

-Naprosto je došlo vrijeme da svi oni glazbenici na čijoj su muzici odrasle generacije, kako naših roditelja, pa čak i baka i djedova, tako i nas samih, sad već u srednjim godinama, dobiju filmsku ekranizaciju svojih života i karijera, a ja i moji suradnici pratimo taj trend i dovodimo ga u Hrvatsku realizirajući ovakav jedan projekt.

Film će pratiti Mišin život od djetinjstva u Šibeniku do mladosti i prvih nastupa u Beogradu pa sve do Zagreba i Splita, kad postaje zvijezda, pa do zrelih godina, priča nam Prižmić, kad u zemlji od 22 milijuna stanovnika prodaje 20 milijuna ploča. Bit će tu i današnje vrijeme, “kad kao čovjek u poznim godinama rezonira svoj život i suočava se s njegovim najbolnijim trenucima”.

POSLJEDNJE DODANO: