Poziv organizacijama civilnog društva u Splitu: Iskažite interes za zakup poslovnih prostora

Grad Split, Upravni odjel za gradsku imovinu poziva sve udruge i ostale organizacije civilnog društva koje djeluju na području Splita, a koje do sada nisu izrazile interes za zakup poslovnih prostora za svoje djelovanje ili koriste neodgovarajuće poslovne prostore, da izraze interes za zakup na adresu elektroničke pošte [email protected]

U interesu za zakup potrebno je navesti kratki opis djelovanja i ciljeve, značajne projektne aktivnosti, broj članova, zaposlenih i volontera te godine aktivnog djelovanja. U slučaju prethodnog korištenja neodgovarajućeg poslovnog prostora, potrebno je navesti razloge za isto.

Interes za zakup može se izraziti i za zajedničko korištenje prostora (više udruga odnosno organizacija civilnog društva). 

Na temelju dostavljenih interesa za zakup poslovnih prostora, Grad Split će temeljem Zakona o zakupu i kupoprodaji poslovnih prostora te nove odluke o zakupu za udruge i ostale organizacije civilnog društva koja je u pripremi, raspisati javne natječaje za zakup poslovnih prostora isključivo za udruge i ostale organizacije civilnog društva, uz jasno definirane uvjete.

Javni natječaj za zakup će se raspisati za poslovne prostore koji su raspoloživi, prazni i adekvatni za obavljanje djelatnosti udruga odnosno drugih organizacija civilnog društva pri čemu napominjemo kako je broj prostora ograničen.

POSLJEDNJE DODANO: