Vlasta Popić i Šetači večeras sviraju u Splitu

U klubu Kocka večeras s početkom u 21 sat nastupaju varaždinski punk rock bend Vlasta Popić i splitski Šetači. Varaždinci su početkom 2011. proglašeni demo bendom godine po izboru publike na portalu terapija.net. Ubrzo slijede zapaženi koncerti u Galeriji SC-a s Repetitorom, Močvari s Goriborom i Atriju&TD-a s Hemendexima koji biva proglašen domaćim koncertom godine od strane kritičara na portalu terapija.net.

Na ljeto 2011. odlaze na turneju sa zagrebačkim kantautorom Felonom u sklopu koje u 11 dana posjećuju 11 gradova u Srbiji, BiH, Crnoj Gori i jugu Hrvatske. Održali su preko 100 nastupa u 12 zemalja, a nakon tromjesečne stanke, novi val koncerata  kreće upravo iz Splita.

Bend Šetači je osnovan u zimu 2006. godine od kada do danas prolazi kroz dosta kadrovskih promjena i kraćih pauza. Usprkos tim turbulentnim razdobljima, Božo i Hrvoje, “šetači” od samog osnivanja, ostaju pri osnovnoj ideji i izričaju Šetača, a ta je da isključivo autorskim pjesmama, stilski raznovrsnim, na materinjem jeziku, iznesu  svoje viđenje i doživljaj stvarnosti i svijeta oko sebe.

POSLJEDNJE DODANO: