Miro Bulj poručio ispred Županije: “Hitno treba raspisati izbore. To je jedino riješenje”

Nakon što jučer nije održana sjednica Županijske skupštine Splitsko-dalmatinske županije zbog nedolaska dvojice članova Domovinskog pokreta, oporba je iskazala veliko nezadovoljstvo prema vladajućoj većini.

Gradonačelnik Sinja i član županijske skupštine Splitsko-dalmatinske, Miro Bulj, ispred zgrade Županije održao je kratki govor u kojem je prozvao vladajuće za političko trgovanje. 

Puno je vremena prošlo da nas HDZ, Kerum i Domovinski pokret drže za vrat. Hitno treba raspisati izbore i ono što su jučer napravili to je isključivo trgovanje radnim mjestima i utjecajima. I Splitsko-dalmatinska županija ne može trpiti njihovu trgovinu. Moramo hitno izaći na izbore i skinuti sa leđa one koji koče razvoj naše županije. – kazao je.

Pozvao je HDZ, Keruma i Domovinski pokret da se raspišu izbori te da se narod ‘oslobodi terora’.

Oni ne rade u interesu naroda, nego isključivo u interesu trgovine. To je trgovačka koalicija koja radi po stranačkim iskaznicama što je vidljivo na rezultatima. Sve je ovdje najgore što može biti, gori smo od Azerbejdžana i Sirije. Jer se ne vodi briga o ljudima i našim krajevima, već se vodi trgovačka politika. – kaže.

Kazao je kako decentralizirana sredstva daju prema ‘stranačkom ključu’ i pozvao da se stvari promjene kao što su i u Sinju.


POSLJEDNJE DODANO: