Dan otvorenih vrata PU splitsko-dalmatinske u srijedu u Imotskom

U srijedu, 10. svibnja 2023. godine u dvorištu kompleksa Srednjih škola u gradu Imotskome održat će se Dan otvorenih vrata u sklopu kampanje „Postani policajac“, a sve u cilju informiranja mladih do 28 godina života o uvjetima za upis u program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka za 2023/2024. godinu (Policijska uprava splitsko-dalmatinska – Natječaj za Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka (gov.hr).

U dvorištu kompleksa Srednjih škola u gradu Imotskome od 12:00 do 15:00 sati (u slučaju nepovoljnih vremenskih prilika dani otvorenih vrata održali bi se u atriju Srednje škole) biti će postavljeni info pultevi s opremom i tehnikom koju policija koristi u svakodnevnom radu, na kojima će se građani moći upoznati sa svim segmentima rada i rodovima policije (temeljna, kriminalistička, prometna, granična, specijalna i interventna policija, protueksplozijski odjel, prevencija), te razgovarati s policijskim službenicima o temama za koje pokažu interes. 

Izjave za zainteresirane predstavnike medija planirane su 12.30 sati.

Ukoliko ste završili srednju školu, hrvatski ste državljanin/državljanka, mlađi ste od 28 godina i imate želju postati policajac/policajka, pozivamo Vas da 10.svibnja dođete u dvorište kompleksa Srednjih škola u gradu Imotskom, gdje ćete dobiti sve potrebne informacije. 

Također, pozivamo i sve ostale građane koji imaju želju upoznati se s radom policije da nam se pridruže na Danima otvorenih vrata!

POSLJEDNJE DODANO: