Nominacije svjetske judo federacije za najbolje na svijetu: Naši Solinjani među 5 najboljih!

Svjetska judo federacija svake godine objavljuje po 5 najboljih kandidata u nekoliko kategorija. Ove godine glavni trener Judo kluba Solin i glavni trener ženske seniorske reprezentacije Dragan Crnov je nominiran za najveće trenersko postignuće u 2022.godini.

Trener Dragan Crnov je ove godine napravio povijesni uspjeh u hrvatskom judu te u jednoj godini uspio osvojiti europsku seniorsku medalju, svjetsku seniorsku medalju, mediteransku medalju te medalju na masters završnom turniru. To je povijesni uspjeh koji nikad niti jedan trener nije napravio u Hrvatskoj i zato je s pravom nominiran za najboljeg trenera svijeta u 2022.g.

Naša Lara Cvjetko je nominirana za najveću nadu svjetskog juda za 2022.godinu. Mlada 21-godišnja Solinjanka je u ovoj godini osvojila zlato na Grand Prix-u u Portugalu, broncu na Grand Prix-u u Zagrebu, 2.mjesto na svjetskom seniorskom prvenstvu te je bila 3. na mastersu – završnom turniru najboljih na svijetu. S tim je pokazala da se na nju može računati u budućnosti na najveće uspjehe i definitivno se veselimo što je to prepoznala svjetska judo federacija.

POSLJEDNJE DODANO: