LIDIJA BEKAVAC

“Puljak se bavi strankom čiji je predsjednik umjesto Splitom čiji je gradonačelnik…”

Splitska gradska vijećnica Lidija Bekavac iz Hrvatske građanske stranke (HGS) osvrnula se na okršaj HDZ-a i Centra. Njezinu objavu prenosimo u cijelosti.

-Puljak se bavi strankom čiji je predsjednik umjesto Splitom čiji je gradonačelnik.

Gradonačelnik Puljak u prostorijama Banovine poziva novinare i drži konferenciju da bi pričao o problemima svoje stranke Centar. Za vrijeme svog radnog vremena kao Gradonačelnik Splita on se bavi svojom strankom. Predsjedniče stranke Centar Ivica Puljak probleme svog Centra rješavajte van radnog vremena i to u prostorijama svoje stranke u Splitu.

Da objasnim o čemu se ovdje radilo. Nalaz državne revizije stranke Centar za 2022. godinu uočio je niz nepravilnosti, od financijskih do manjka transparentnosti u trošenju novca. Između ostalog Puljak je svojoj stranci Centar nezakonito uplatio 26.500 kn više nego što je trebao. Taj novac treba vratiti u proračun. Međutim Puljak umjesto da prizna pogrešku, slavodobitno izjavljuje da će on taj novac donirati splitskoj humanitarnoj udruzi. Donirat će ono što nije njegovo. Predsjedniče stranke Centar Ivica Puljak prvo vi vratite što nije vaše pa onda donirajte svoja sredstva, a ne tuđa. To bi to bila prva donacija u povijesti vaše stranke!

POSLJEDNJE DODANO: