CENTAR I SDP UJEDINJENI

Puljak: “Podržavamo Milanovića, idemo zajedno u pobjedu nad HDZ-om”

Predsjednik Centra i gradonačelnik Splita Ivica Puljak u subotu je razgovarao s Peđom Grbinom nakon što je predsjednik RH Zoran Milanović najavio da će biti premijerski kandidat SDP-a i partnera te priopćio da njihova stranka ostaje u velikoj koaliciji jer Milanovića podržavaju.

U hrvatskoj politici i društvu događa se veliki obrat i svatko kome je stalo do Hrvatske i njene budućnosti treba sudjelovati u tome. Stranka Centar će zajedno sa SDP-om i partnerima podržati gospodina Milanovića kao premijerskog kandidata i idemo zajedno u pobjedu nad HDZ-om – poručio je predsjednik Centra i gradonačelnik Splita Ivica Puljak u subotu u središnjici SDP-a na Iblerovu trgu, nakon sastanka s predsjednikom SDP-a Peđom Grbinom.

Razgovarali su dok je trajala sjednica Glavnog odbora SDP-a na kojoj se uvodno obratio i premijerski kandidat, ali i aktualni predsjednik RH Zoran Milanović.

Danas smo malo detaljnije razgovarali o svemu i imamo isto mišljenje kao jučer, a to je da podržavamo Milanovića, SDP i partnere da srušimo HDZ i od Hrvatske napravimo zemlju reda, modernu europsku zemlju. Ono što se dogovara je zajednička koalicijska lista u svim izbornim jedinicama koja će pobijediti na izborima, istaknuo je Puljak – piše HRT.

POSLJEDNJE DODANO: