NASILNI INCIDENT

Puljak: “Dvije osobe su presrele Ivoševića i napale ga”

Splitski gradonačelnik Ivica Puljak je putem Facebooka podijelio zabrinjavajuće vijesti o nasilnom incidentu koji se dogodio danas popodne pred kućom njegovog zamjenika Bojana Ivoševića.

Prema Puljkovoj objavi, dvije osobe su presrele zamjenika Ivoševića, pri čemu je jedna osoba nasrnula na njega, dok je druga sve to snimala.

Dužan sam obavijestiti hrvatsku javnost o nasilnom incidentu prijetnje prema mojem zamjeniku Bojanu Ivoševiću kojeg su danas popodne dvije osobe presrele ispred njegove kuće, pri čemu je jedna osoba nasrnula na njega, a druga sve to snimala.

Osoba koja je nasrnula na zamjenika Ivoševića je izvođač nezakonitih radova u Glagoljaškoj ulici Ante Bešlić. Incident se dogodio pred svjedokom i odmah je prijavljen policiji.


Budući da je mojem zamjeniku prije tri dana investitor osobno poručio da ne zna kome se zamjerio i da je gotov, a danas ga je izvođač nezakonitih radova osobno presreo ispred kuće, poruka je ozbiljna i alarmantna.

Sutra u 9 sati smo sazvali izvanrednu konferenciju za medije na kojoj ćemo javnost upoznati s detaljima prijetnji s kojima se suočavamo
. – objavio je gradonačelnik.

POSLJEDNJE DODANO: