Betisov branič skrivio dva gola, pa sam tražio zamjenu

Malo je reći da Betisov 31-godišnji branič Paulão na nedjeljnom ligaškom gostovanju kod Rayo Vallecana nije imao svoj dan. Nakon što je u manje od pola sata igre skrivio dva gola, sam je tražio zamjenu. Trener je udovoljio njegovoj želji…

U 14. minuti je Paulão želio vratiti loptu svom vrataru Adanu, ali je to učinio jako loše, pa je Rayov igrač Ruben Rochina u punom trku s jednim dodirom poentirao za 1-0.

Betisovi nogometaši su tješili svog suigrača, koji je u 27. minuti napravio novu kardinalnu pogrešku. Nakon ubačaja s desne strane je nespretnom intervencijom skrenuo loptu u vlastitu mrežu.

Brazilskog braniča sada nisu tješili samo njegovi suigrači, već čak i nogometaši Rayo Vallecana. Paulão je nakon toga odlučio da je bilo dosta. Sam je tražio zamjenu, pa ga je trener Gabriel Calderon vrlo brzo povukao iz igre.

– S obzirom na moja iskustva u nogometu, razmišljao sam o tome da ga zamijenim. Očito je i on imao ista razmišljanja, pa je sam zatražio zamjenu. Bilo je jasno da ne može nastaviti utakmicu s obzirom na psihološko stanje – rekao je Calderon, čija momčad je na kraju izgubila 3-1.

POSLJEDNJE DODANO: