HUMANITARNA AKCIJA

Prva Bradata aukcija izvan Splita: U Vinkovcima skupljeno preko 8.000 eura

Proteklog vikenda prva Bradata aukcija izvan Splita održala se u Vinkovcima gdje su se sakupljala sredstva za Ligu protiv raka Vinkovci, u organizaciji Barbershopa Vinkovci Krešimira Španjića i Marka Nedoklana. Španjić je godinama dolazio u Split na Bradatu i pomagao brijati, vrlo dobro poznaje događaj tako da je bilo prirodno da preuzme i organizaciju prve Bradate izvan Splita. U Vinkovce su stigli i brojni splitski brice pružiti podršku ali i pomoći odraditi posao.

Nastup Splicke Scene oduševio je Vinkovčane dan prije, održano je i edukativno predavanje, a u subotu u Excellent Pubu na glavnom događaju brijanja kandidata sakupljeno je preko 8.000 eura. 

Njihova energija i zanos preselili su se nakon šest godina i na ostatak Hrvatske. Za sljedeću godinu plan je da, svi zajedno, raširimo tu ideju na cijelu Hrvatsku, jer što više ljudi osvijestimo, to će prevencija malignih oboljenja biti uspješnija. – objasnio je Krešimir Španjić, dugogodišnji pripadnik bradate populacije koji je od subote golobrad.

Brojni Vinkovčani podržali su akciju, a ovo subote od 12 sati kreće sedma Bradata aukcija u splitskom Planu B. Uoči glavnog događaja, u četvrtak, 30.12. s početkom u 20 sati održava se Bradati kviz, preostalo je mjesta za samo još dvije ekipe; prijave na 0957382975.

U petak, 1.12. u poliklinici Priska Med omogućeni su besplatni urološki pregledi s ultrazvukom. Za rezervaciju termina nazovite 0994443344 ili pošaljite mail na [email protected]

PROGRAM DOGAĐANJA U SUBOTU, 2.12.

12:00 POČETAK BRIJANJA – hrana, piće i odličan glazbeni program cijeli dan

12:00 MOTO VOŽNJA S MUDIMA – kreće s platoa ispred Plana B

12:15 PIVSKA MILJA – utrka kreće s platoa ispred Plana B 

2. i 3. 12.

Od 8:00 sati teniski turnir „Roditelj i dijete“, na Firulama. Prijave na 0914662232.

POSLJEDNJE DODANO: