NOVE SU NARUČENE

Prošlo je mjesec dana od nereda, a na sjevernoj tribini i dalje nema stolica

Hajduk danas u 17 sati igra utakmicu 33. kola SuperSport HNL-a protiv Varaždina na Poljudu. Bit će ovo prva utakmica Bijelih na kojoj smiju prisustvovati gledatelji nakon što je Hajduk protiv Osijeka (1:2) i Rudeša (5:1) igrao pred praznim tribinama zbog kazne koju je klub zaradio nakon nereda na utakmici polufinala Kupa protiv Dinama (0:1) prije mjesec dana.

Podsjetimo, nakon završetka utakmice protiv Dinama, sa sjeverne tribine su na teren utrčali navijači koji su probili zaštitnu ogradu. Policija je brzo reagirala te su se navijači vratili na tribinu gdje su onda iščupali ogroman broj stolica kojima su gađali pripadnike policije na tartan stazi. Hajduk je kažnjen ukupnim novčanim iznosom od 32.000 eura i igranjem dvije naredne prvenstvene utakmice bez prisutnosti gledatelja.

Na fotografiji koja je danas objavljena, jasno se vidi da šteta na sjevernoj tribini nije sanirana. Dakako, razbijene stolice su odavno uklonjene sa stadiona, ali nova sjedala još uvijek nisu postavljena. O ovoj situaciji su iz Indexa poslali upit Hajduku.

Odgovorili su da je klub naručio nove stolice odmah nakon nereda no da je došlo do problema na strani dobavljača koji ih nije još uvijek isporučio. Radi se o dvjestotinjak stolica te očekuju da će taj problem uskoro biti riješen. U klubu se nadaju da će nove stolice biti postavljene do sljedeće i posljednje ovosezonske domaće utakmice protiv Gorice koja se igra 19. svibnja, a problem će sigurno biti riješen do početka nove sezone.

POSLJEDNJE DODANO: