OD SRIJEDE U PRODAJI

Promocija novog prvog dresa Hajduka na utakmici s Kalcer Radomljem!

Nogometaši Hajduka u ponedjeljak odlaze na središnji dio priprema za novu sezonu koje će se do 10. srpnja održati u slovenskom Bledu. 

Momčad trenera Gennara Gattusa u Sloveniji će odraditi niz treninga te odigrati četiri prijateljske utakmice sa slovenskim Kalcer Radomljem, ukrajinskim Šahtarom i Ruh Lvivom te turskim Fenerbahčeom. 

-Danas možemo potvrditi kako će tijekom pripremnih utakmica po prvi put biti prezentiran novi bijeli adidasov dres koji će svjetlo dana ugledati 3. srpnja u 17.30 sati, na utakmici s Kalcer Radomljem. Od 3. srpnja u 17.30 sati prvi i gostujući dres bit će dostupni u prodaji na našem web shopu te u Fan shopovima, potvrdili su iz kluba.

Hajduk od 1. srpnja i službeno završava suradnju s dosadašnjim tehničkim sponzorom, tvrtkom Macron, a već od ranije objavili smo kako u novu epohu ulazimo s njemačkim dobavljačem vrhunske sportske opreme – tvrtkom adidas. 

Od samog početka priprema, igrači i stručni stožer, na treninzima koriste trening opremu adidasa. Klub je tako odlučio želeći u pripreme ući s novom energijom kojoj će dodatni poticaj dati i novi tehnički sponzor sportske opreme. 

POSLJEDNJE DODANO: