PADA REKORD NA DROSINI

Prodano već 3500 ulaznica za utakmicu Istra 1961 – Hajduk

Hajduk se danas vraća treninzima nakon što je Mislav Karoglan s tri dana odmora nagradio momčad, koja je pod njegovim vodstvom ostvarila četiri pobjede u prvenstvu i prošla u četvrtfinale Kupa. Bijeli su stanku dočekali na 1. mjestu s pet bodova više od Rijeke (jedna utakmica manje) i devet od Dinama (dvije utakmice manje), a prvu sljedeću utakmicu igraju u Puli protiv Istre 1961 u nedjelju, 26. studenog. Istra 1961 je dužnik Hajduka, ona je prekinula niz od devet uzastopnih pobjeda u prvenstvu Ivana Leke zgoditkom u 101. minuti, odnosno 11. minuti sudačke nadoknade na Poljudu kad je mrežu iza Ivana Lučića zatresao Mateo Lisica.

Iz Pule, pak, stižu vijesti da je u pretprodaji otišlo više od 3500 ulaznica, te će stadion Aldo Drosina po svemu sudeći biti rasprodan. Očekuje se da će na tribinama biti više od 7000 gledatelja. Navijači Hajduka su dobili tribinu s 1500 mjesta, no nema sumnje da će ih biti i na drugim dijelovima stadiona, makar neće smjeti imati navijačka obilježja.

Tako će dolazak Hajduka vjerojatno srušiti rekord stadiona, barem u eri brojača ulaznica (od 2015. godine), jer je najveća posjeta zabilježena 29. srpnja ove godine kad je utakmicu Istra 1961 – Dinamo gledalo 5322 gledatelja.

POSLJEDNJE DODANO: