VAŽNA OBAVIJEST

Privremena promjena rute linije br. 1 zbog radova u Solinu

Od četvrtka, 25.04.2024. godine, zbog radova na projektu poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Solin, dio javne lokalne ceste LC 67065, poznat kao Ulica don Frane Bulića u Solinu, bit će zatvoren za promet. Zatvaranje će se odvijati od križanja s Kaštelanskom ulicom do Ulice Solinske mladeži.

Ovaj rad će utjecati na prometovanje autobusa na liniji br. 1 (Bunje – HNK – Bunje), koji će biti onemogućeni da prolaze kroz spomenutu dionicu do početno-završnog stajališta u Bunjama.

Kao alternativno okretište do završetka radova, autobusi na liniji br. 1 koristit će privremeno izgrađeno autobusno okretište kod hotela Salona Palace. Putnicima će biti omogućeno ukrcaj i iskrcaj na autobusnom stajalištu u Ulici don Frane Bulića, koje će privremeno nositi naziv “Starine Salona 2”.

Tijekom perioda zatvaranja navedene dionice za autobuse, kombi vozila će biti dostupna kao alternativni oblik prijevoza. Kombi vozila će polaziti s Bunja 10 minuta ranije u odnosu na redovne polaske linije br. 1 i prometovati do privremenog okretišta kod hotela Salona Palace te obrnuto. Putnicima s područja Bunja, kao i ostalima u zoni radova, bit će omogućeno presjedanje na autobuse linije br. 1 koji voze prema uobičajenom rasporedu.

POSLJEDNJE DODANO: