SJAJNA ATMOSFERA

Prijović nije mogla suspregnuti suze u prepunoj Areni drugu večer za redom: “Tresem se sva”

Zagrebačka Arena je i drugu večer zaredom bila popunjena do zadnjeg mjesta. Spektakl je krenuo čim je regionalna zvijezda Aleksandra Prijović izašla na pozornicu, koja je doslovno planula.

A person singing into a microphone Description automatically generated

Sinoć je bilo baš dobro, ali ja imam osjećaj da će večeras biti još bolje – poručila je, a publika joj je uzvratila gromoglasnim pljeskom.

Ni večeras na pozornici nije manjkalo kolega koji su joj došli dati podršku.

Prvi gost na drugom Extra koncertu godine bio je Bojan Vasković iz benda Lexington s kojim je Aleksandra otpjevala duet Dođi sebi.

Nakon što je nazdravila s publikom i napravila selfie pridružila joj se i kolegica Milica Todorović. Skupa su otpjevale hit Tri čaše, koji je dočekan s oduševljenjem.

Prelijepo mi je ovdje večeras! Hvala vam – poručila je najpopularnija pjevačica u regiji.


Baš kao i večer prije, atmosfera je non stop bila na vrhuncu i prepuna zagrebačka Arena je cijeli koncert pjevala je od riječi do riječi s Aleksandrom.

Ja ne moram ni pjevati pored vas večeras – poručila im je emotivna Prijović koja nije mogla suspregnuti suze pred kraj koncerta – Što da ja vama kažem, tresem se sva – jedva je izgovorila.

Bio je ovo drugi od ukupno pet koncerata koje će Aleksandra Prijović održati na istom mjestu. Vrhunska produkcija koja prati turneju Od istoka do zapada obilježila je i ovaj koncert, a svima koji su imali priliku biti dio rekordno rasprodanog koncerta zasigurno omogućila uspomene koje će dugo pamtiti.

POSLJEDNJE DODANO: