TREĆA NOĆ

“Prijo mi te volimo” opet je odzvanjalo Arenom, ona uzvratila u suzama: “Volim i ja vas, za ovo vrijedi živjeti! Hvala vam od srca!”

Da će treća noć u zagrebačkoj Areni biti posebna Aleksandri je bilo jasno već na početku večeri.

Kakva će ovo biti noć! Definitivno ste najglasnija publika do sada na ovoj turneji!

Regionalnoj zvijezdi na pozornici se prvi pridružio kolega MC Stojan i dodatno užario uzavrelu atmosferu u Areni. Zajedno su otpjevali zajednički hit Šta bi.

Nemam riječi, ova djevojka zaslužuje sve što joj se dešava, čast mi je što je prvi duet u karijeri napravila sa mnom i ponosan sam na sve što je postigla.

Dolazak druge gošće izazvao je posebno oduševljenje, Aleksandru je u Zagreb došla podržati i popularna glazbenica Tea Tairović koja je također priredila pravi show na pozornici!

Toliko mi je lijepo večeras s vama, nemate pojma – poručila je Prija publici, a onda se dogodio najposebniji trenutak večeri. Publika je u sav glas počela skandirati:  Prijo mi te volimoPrijo mi te volimo! Koncert je na trenutak stao, a ona im je uzvratila u suzama:

Volim i ja vas, za ovo vrijedi živjeti! Hvala vam od srca! Želim svima vama da uvijek plačete iz lijepih razloga.

Iz publike su je bodrili najbliži.

Vidim baku i deku kako plaču, samo vi meni plačite od radosti, ali mama, mama ti nemoj da plačeš…

-Uspjeli smo svi zajedno, znate da vas volim najviše na svijetu!

A onda je sa svojim obožavateljima podijelila sjećanja s početka karijere:

Ne zamjerite što večeras pričam puno više nego obično, ali moram reći jednu stvar, kada sam se natjecala u Zvezdama Granda moja majka je izgubila posao zato što me vozila svakog vikenda na natjecanje, žrtvovala je svoj posao zbog mene i naravno desilo se da je financijski bilo teško, a moja tetka je bila tu. Nikada neću zaboraviti kada je poslala novac da bih ja kupila haljinu za natjecanje. Tako da hvala vam što ste došli iz Njemačke ovdje večeras…Puno vas volim i hvala vam za sve što ste učinili za mene. Uvijek sam ponosna na sve što sam prošla…

Nakon emotivnog obraćanja, nastavila je koncert i napravila takvu atmosferu zbog koje ni sama nije htjela sići s pozornice. Izula se i neplanirano otpjevala set pjesama svojih dragih kolega. Publika je svaki Aleksandrin pokret i stih dočekala s oduševljenjem. 

-Cijeli moj tim je toliko sretan i toliko ste nas lijepo prihvatili i dočekali. Zahvalna sam vam na tomePitaju me kako mogu pjevati pet noći, ma mogla bih ovako i trideset noći. Vama beskrajno hvala za čast koju ste mi ukazali! Hvala vam za čarobnu noć – završila je i zajedno s ekipom iz benda se naklonila zagrebačkoj publici.

Bio je ovo tek treći Extra koncert godine, ostaje vidjeti kakav spektakl nas očekuje na preostala dva.

POSLJEDNJE DODANO: