OPLEO PO HNS-U

Predsjednik Zrinskog Osječko: ”Treba očistiti gamad. Ovo je čista krađa”

U zadnjem kolu SuperSport Prve NL Šibenik je slavio u Gradskom vrtu i tako izborio povratak među nogometnu elitu.

Predsjednik Zrinskog Osječko Ivan Komak ogorčeno je komentirao suđenje Frana Jovića koje je prema Komaku bilo sve osim fer.

-Ja sam to znao, ali mislio sam da neće baš tako biti. Ovo je bezobraština. Ja ću tražiti izuzeće ovog suca. Ali on ima još dvije godine suđenja i zato su njega dali jer on može sutra biti razriješen. To je sve danas napravljeno. I moji prijatelji Osječani podvili su rep. Sve to ide od Kustića i vrha HNS-a. To je moralo biti., kazao je Komak za Index.hr

Ja sam rekao da ću ih mijenjati i mijenjat ću ih. Neću odustati. Nagodinu ću biti prvak opet. Sve znam sada. Treba očistiti gamad. Ići ćemo po županijama, ovaj vrh treba skinuti. Gledajte, mi smo treći na svijetu. Nemamo poligona, nemamo ništa, što mi imamo? Nemamo suca na Svjetskom prvenstvu. Pa kako ćemo imati s ovakvim suđenjem? Tko smo? Čitav svijet zna da smo lopovi!

Danas se pokazalo da ovo nema veze s nogometom. Čiji su to interesi? Netko s vrha može zapovijedati kako hoće. Rekao sam, ne treba skinuti samo suce, treba skinuti prva tri čovjeka s vrha! Tko je delegirao ove suce, njega treba skinuti! Ja ću se žaliti UEFA-i pa da vidimo. Ja na ovome neću stati. Ja sam privrednik, ali ovo je čista krađa.

U izjavi za Index još je dodao:

Mislili su da ja neću doći do ovog mjesta. Kad je došla voda do vrata… HNS-u smeta Zrinski jer sam rekao da ću mijenjati vrh. To smeta Marijanu Kustiću, Vučemiloviću i takvima… Politika je to, zna se to sve. Ali Zrinskog će biti, a Kustića neće biti.

POSLJEDNJE DODANO: