UTORAK, KBC SPLIT

Predavanje “Psihološki aspekti trudnoće, poroda i postpartuma”

U sklopu 17. tjedna psihologije KBC Split organizira se predavanje „Psihološki aspekti trudnoće, poroda i postpartuma“. Predavač je Anamaria Marelja Ušljebrka, mag. psych., psiholog u Klinici za ženske bolesti i porode KBC Split.

Predavanje će se održati u dvorani dr. Petar Rismondo u atriju Klinike za ženske bolesti i porode KBC-a Split, 20. veljače (utorak) u 18 sati.

Namijenjeno je svim zainteresiranim građanima, a posebno trudnicama.

U najavi predavanja predavač ističe:

-Naglasak će biti na psihološkim izazovima koji se javljaju tijekom trudnoće i razdoblja babinja, kao i promjenama koje se događaju na fizičkoj i psihološkoj razini. Nezaobilazna je tema ovakvih skupova strah od poroda, pri čemu će se trudnicama nastojati približiti iskustvo poroda kroz psihoedukaciju i osnažiti ih za tako važan trenutak u njihovu životu. Naposljetku, govorit ćemo o povezanosti majke i djeteta i što to zapravo znači. Predavanje je zamišljeno u interaktivnoj formi pa će sudionice imati priliku podijeliti brige i pitanja s kojima se suočavaju.

Sudjelovanje je besplatno, a prijave se primaju elektronskom poštom na: [email protected]. U prijavi bi bilo poželjno navesti ime, prezime i kontakt broj telefona.

POSLJEDNJE DODANO: