SRAMOTNI ČIN

Poznati detalji napada na Filipa Krovinovića u zagrebačkom restoranu

Filip Krovinović doživio je fizički napad na sebe u jednom zagrebačkom restoranu. Tako glasi početak priče kojeg je neslužbeno saznao Večernji list iz izvora bliskih igraču. Trojica huligana napala su ga nakon utakmice zadnjeg kola HNL-a koju je Hajduk u subotu igrao u Kranjčevićevoj protiv Lokomotive. O svemu se u priopćenju oglasio i Hajduk, a kako su rekli, sam napad nema veze s utakmicom.

Nakon utakmice dakle, Krovinović se u društvu svojih prijatelja uputio u jedan restoran, a po dolasku u objekt ništa nije upućivalo na to da će se napad zaista dogoditi. Tek kada je Krovinović otišao na toalet, trojica huligana dočekala su ga, oborila na pod i krenula mlatiti. Incident je trajao oko minutu-dvije, delikventi su pobjegli glavom bez obzira, a Krovinović se vratio za stol.

Srećom, Krovinović je prošao bez ozljeda, a još uvijek nije poznato je li policija identificirala počinitelje. Nakon incidenta Krovinović i društvo promijenili su restoran, a do kraja večeri bilo je sve u redu što se sigurnosti Krovinovića i ostalih tiče.

POSLJEDNJE DODANO: