MOLE ZA POMOĆ

Poznata splitska udruga u teškoj situaciji: na računu imaju samo 187,84 eura..

Splitska udruga za promicanje mentalnog zdravlja ”Feniks” objavila je apel za pomoć jer se trenutno nalaze u teškoj financijskoj situaciji. Trenutno su se našli nezavidnoj situaciji i sa 187,84 eura na računi i ne mogu provoditi projekte.

Problem je nastao jer prihodi nisu stalni, a njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

Dragi naši članovi i podržavatelji HITNO trebamo vašu pomoć!

Vi koji nas pratite i dolazite na naše aktivnosti najbolje znate koliko vrijedno i kontinuirano radimo od svog osnutka pred 4 godine kako bismo pružili paket BESPLATNIH psihosocijalnih usluga u zajednici za ljude s mentalnim poteškoćama i oboljenjima.

Iako sve projekte provodimo savjesno i kvalitetno, uz samo 2 zaposlene osobe i velik broj volontera trenutno smo u nezavidnoj situaciji u kojoj imamo svega 187,84 eura na računu.

Problem je nastao jer nemamo kontinuirano financiranje, i čekamo rješenje 4 lokalna natječaja na koje smo se prijavili. Iako se nadamo pozitivnom rezultatu, ne znamo kad će nam i kolika sredstva biti odobrena, stoga smo trenutno u groznoj situaciji jer nemamo novca za isplatiti plaće voditeljici projekata i administratorici ili ikakve druge troškove iako nastavljamo s radom i svim aktivnostima.

Stoga vas molimo za pomoć u vidu NOVČANIH DONACIJA.

Svaki vaš i najmanji prilog biti će nam dragocjen!

Naravno nećemo odbiti ni one veće !

Uplate možete izvršiti na račun udruge:

HR8124840081135155359

Uz obaveznu napomenu u opisu plaćanja: donacija

Hvala od srca!

POSLJEDNJE DODANO: