CIJELI NIZ POBOLJŠANJA

Popularna aplikacija za dopisivanje uvodi pretplatu, ali samo za one koji žele imati dodatne mogućnosti

Viber je najavio uvođenje mjesečne pretplate, ali ne za sve korisnike, već za one koji žele pristup dodatnim uslugama, prenosi Zimo.

Viber Plus, kako će se ta značajka zvati, nudit će čitanje glasovnih poruka, nevidljivi način, neće biti oglasa, moći će se koristiti različiti stilovi ikona, pristup personaliziranoj podršci te neograničene naljepnice.

Iz Vibera ističu kako će pretplatnici Viber Plusa u budućnosti imati pristup i cijelom nizu novih poboljšanja.

Značajke Viber Plusa koje su trenutno dostupne:

Čitanje glasovnih poruka: Pretvorite primljene glasovne poruke u tekst. Čitajte glasovne poruke umjesto da ih slušate kad god se nalazite na bučnom mjestu ili želite biti diskretni u svojim razgovorima.

Nevidljivi način: Pregledavajte na privatan način, čitajte poruke i pogledajte tko je online bez da otkrijete svoj status, osiguravajući si tako privatnost i slobodu.

Bez oglasa: Koristite Viber aplikaciju bez gledanja bilo kakvih oglasa trećih strana.

Neograničene naljepnice: Besplatno preuzmite plaćene pakete naljepnica za kreativnije i živopisnije razgovore bez ograničenja.

Jedinstvene ikone aplikacije: Promijenite ikonu mobilne ili desktop Viber aplikacije u jedinstvenu ikonu poput one s temom jednoroga, noći ili sjajila.

Podrška uživo: Jednim klikom pokrenite razgovor s podrškom uživo u bilo koje doba dana.

Verifikacijska značka: Verifikacijska značka dodatno omogućava korisnicima da se istaknu.

Nova usluga postepeno će biti dostupna korisnicima u Hrvatskoj, koji ju mogu isprobati klikom na ‘Više’ u donjem desnom kutu aplikacije.

Sve značajke dostupne prije ove nadogradnje, uključujući slanje tekstualnih poruka i pozivanje, ostaju potpuno besplatne za korištenje.

Korisnici u Hrvatskoj mogu dobiti 30-dnevno besplatno probno razdoblje Viber Plusa ažuriranjem na verziju 21.5 ili višu i čekanjem 24 sata nakon nadogradnje.

Ponuda je dostupna putem zaslona Više pod karticom Viber Plus. Primjenjuju se Viberovi uvjeti korištenja.

Pretplata se nakon probnog razdoblja automatski obnavlja po cijeni od 1,99 € mjesečno, a korisnici mogu otkazati u bilo kojem trenutku na Google Playu ili u App Storeu.

POSLJEDNJE DODANO: