NAVODNA OTMICA U PARKU

Policija istražuje glasovnu poruku koja kruži Zadrom: Baki dvojica muškaraca pokušala oteti dvogodišnjeg unuka?

Jesu li prošle subote dvojica nepoznatih muškaraca pokušala oteti dijete baki na igralištu na Višnjiku? Zadarskim društvenim mrežama širi se naime glasovna poruka jedne žene koja upozorava na navodni otmicu u dječjem parku, piše Večernji list.

– Baka je, prema poruci, čuvala dvogodišnjeg unuka kad su joj prišla dva nepoznata muškarca i pokušala joj iz ruku oteti dijete. Baka je počela vrištati i otmičare tući torbom, na što su dotrčali zaštitari, a muškarci su se udaljili s mjesta događaja, navode iz Zadarskog.hr.

– Nakon što je u nedjelju, 14. travnja u večernjim satima policija zaprimila dojavu o sumnjivom ponašanju dvije muške osobe, a koje se dogodilo u subotu, 13. travnja u popodnevnim satima na predjelu Višnjika u Zadru, policija je poduzela mjere i radnje kojima do sada nisu utvrđeni elementi kažnjivih radnji. Nadalje, u cilju utvrđivanja svih relevantnih činjenica, kako bi se u potpunosti rasvijetlile sve okolnosti ovog događaja, nastavlja se s poduzimanjem potrebitih mjera i radnji – istakla je za Večernji list glasnogovornica zadarske policije Ivana Grbin.

POSLJEDNJE DODANO: