KAŠTELA NA OPREZU

Pokušaj otmice djece u Kaštelima? Policija istražuje slučaj

Proteklog petka, Kaštela su obišle vijesti o pokušaju otmice djece ispred Osnovne škole Bijaći, stvarajući nelagodu i strah u lokalnoj zajednici.

U petak, 8. prosinca, nepoznati muškarac navodno je pokušao namamiti i oteti dvoje učenika trećeg razreda u spomenutoj osnovnoj školi. Prema nekim navodima, brza reakcija djece omogućila im je bijeg te su se sklonili unutar školskih prostorija.

Ravnateljica škole odmah je obavijestila policiju nakon što je saznala za ovaj zastrašujući incident.

Splitska policija potvrdila je da su zaprimili dojavu o navedenom slučaju, no ističu kako prema njihovim informacijama nije došlo do stvarnog pokušaja otmice.

Policijska postaja Kaštela u proteklih tjedan dana zaprimila je jednu dojavu kako se nepoznata osoba iz vozila obratila djeci. Tom prilikom je utvrđeno kako osoba nije izlazila iz vozila i nije bilo pokušaja uvođenja djeteta u vozilo – priopćili su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Policijski službenici i dalje poduzimaju mjere i radnje kako bi utvrdili sve činjenice i okolnosti iz dojave, a građani su pozvani na suradnju i pružanje svih relevantnih informacija.

POSLJEDNJE DODANO: