NOVI SPOT

Pogledajte kako se klapa Kampanel snašla u neobičnim ulogama

Klapa Kampanel ove je godine publici, uz obradu “Afrike” s Nenom Belanom, predstavila još jednu pjesmu kojoj nije trebalo puno da je publika prihvati. “Stavljam sve na ovu ljubav” izveli su na Melodijama Jadrana, a sada je pjesma dobila i spot u kojem se šarmantni Kampanelovci pojavljuju u neobičnim ulogama.

Od ideje do realizacije

-Spot se bavi pričom dvoje mladih ljudi koji su distancirani jedno od drugoga, a koje po dolasku u hotel klapa Kampanel, u ulozi osoblja hotela, želi po svaku cijenu zbližiti. Planiranim djelovanjem i stvaranjem ljubavne atmosfere od strane klapaša, mladić i djevojka ni ne znaju što ih je snašlo. A jesmo li ih uspjeli zbližiti? Za to ćete morati pogledati spot – rekao je Ante Antić.

Redatelj i snimatelj spota je Tin Majnarić, a uz članove klape u spotu glume Karla Budimir i Mario Matković.

Ideja spota vezana je uz film The Grand Budapest Hotel redatelja Wesa Andersonapojasnio je Ante pozadinu priče i dodao: 

Za potrebe snimanje spota iskoristili smo prostor novoobnovljenog Grand Hotela u Zagrebu. Hvala pravom osoblju hotela na ustupljenom prostoru i vremenu koje smo proveli u ugodnoj atmosferi, a također ivelika zahvala robnim markama Galileo i Coverse.

Ponovno pogodili “u sridu”

Tekst i glazbu pjesme “Stavljam sve na ovu ljubav” potpisuje Darko Bakić, a aranžman Igor Ivanović.

Jedno naše večernje druženje urodilo je pjesmom koja nam je legla na prvu. Jednostavno smo na Darkovo pjevanje u refrenu posložili akord i odmah je sve sjelo. Igor je našu ideju snimio i nekoliko dana kasnije krenuo je ozbiljan rad u studiju – objasnio je Ante nastanak pjesme i dodao: “Alkarskim žargonom možemo reći: Pogodili smo u sridu!” A to su uspjeli i sa spotom.

POSLJEDNJE DODANO: