PA SE AUTOM ZABIO U KAFIĆ

Pijani nasilnik napao vozača hitne nakon sukoba s dvojicom u kafiću

Nakon nedavnog incidenta u mjestu Novi Glog, gdje je 42-godišnjak izazvao niz problema, policija je objavila detalje ovog nemilog događaja. Prema izvješću policije, incident se dogodio u petak oko 15:40 sati u ugostiteljskom objektu u tom mjestu, kada je 42-godišnjak, pod utjecajem alkohola, verbalno i fizički napao dvojicu muškaraca starosti 27 i 48 godina, pri čemu je 27-godišnjak zadobio lakše ozljede.

Nakon verbalnog i fizičkog sukoba u objektu, osumnjičeni je nastavio s agresivnim ponašanjem te je ispred ugostiteljskog objekta fizički nasrnuo na 61-godišnjeg vozača hitne medicinske pomoći. U tom napadu, vozač je zadobio lakše ozljede.

Osumnjičeni 42-godišnjak je nakon toga sjeo u automobil te udario u metalni stup i ogradu ugostiteljskog objekta, oštetivši vlasnicu za nekoliko tisuća eura.

Policija je brzo reagirala i uhitila osumnjičenog, nakon čega je proveden žurni prekršajni postupak na Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru – Stalna služba Daruvar. U tom postupku, osumnjičenom je određeno zadržavanje u trajanju od pet dana, nakon čega je predan u zatvor u Bjelovar.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

POSLJEDNJE DODANO: