Ultra ostaje u Splitu, Beach party na Bačvicama!

Počinje odbrojavanje do službene objave lokacije za Ultra Beach Party! Nakon silnih peripetija s Hvarom, nekoliko odgoda objave, vijesti da će se party održati na bolskom Zlatnom ratu, pa odbijenice koju su organizatori dobili od općinskog vijeća, stalnih glasina o ovoj ili onoj lokaciji, 2. travnja točno u podne otkrit će se mjesto na kojem će se održati četvrti dan najvećeg festivala elektronske plesne glazbe ikad održanog u Hrvatskoj.

Obznanili su to organizatori Ultra Europe na svojoj službenoj Facebook stranici, izazvavši lavinu oduševljenih komentara. Kako je poznato, nakon što završi Ultra Europe na poljudskom stadionu od 11. do 13. srpnja, Ultra Beach najavljen je za 15. srpnja. Još uvijek se ne zna hoće li objava lokacije odmah značiti i početak prodaje ulaznica, kojih će kao i prošle godine biti ograničen broj, vjerojatno oko pet tisuća.

Koja bi lokacija mogla biti ta “prava”, koja će biti objavljena u srijedu?

Neslužbeno se saznaje kako će Ultra nakon tri dana Poljuda, i za svoj VIP beach party ostati u Splitu, i to na Bačvicama! Plaža na kojoj su se već dokazali koncerti posvećeni Dinu Dvorniku, Enter i Bačvice Beach festival, lokacija je na kojoj će se “ultraši” oprostiti od Hrvatske za ljeto 2014, piše Split.com.hr.

Informaciju nije htio potvrditi Edo Unković, direktor tvrtke “Bačvice plaža”, tek je značajno kazao kako će se sve znati sutra u podne.

POSLJEDNJE DODANO: