Makarska: Od četvrtka udruga Rockatansky organizira kvizove znanja

Makarska udruga Rockatansky od četvrtka će svoj tjedni program osvježiti novim sadržajem – kvizovima znanja u kojima će sudjelovati ekipe od  po dva natjecatelja a, dakako, pobjednika očekuje i prigodna nagrada.

Kako smo doznali od organizatora, u pitanju je, nazovimo tako, klasični “pub kviz” u kojem će natjecatelji moći odgovarati na tri pitanja iz svake od ukupno pet kategorija – četiri su stalne: glazba, televizija i film, trivija, povijest i zemljopis, dok će se peta mijenjati sa svakim novim izdanjem kviza ( npr., u pilot-večeri peta će kategorija biti SF, odnosno znanstvena fantastika ).

Pitanja će se biti projektirana na zid pomoću PowerPointa i rješavat će se jedno za drugim, nakon čega se predaju papiri te zbrajaju rezultati i proglašavaju pobjednici.

Dodajmo i to da su sastavljači pitanja prvog kviza Zoran Spajić i Darija Vitasović, koja će ujedno biti i moderatorica, a natjecanje započinje u četvrtak, 17. travnja, s početkom u 22 sata.

Iz udruge Rockatansky pozivaju sve Makarane koji se žele okušati u ovom kvizu općeg znanja da se pridruže natjecateljima.

POSLJEDNJE DODANO: