IMA OPEKLINE PO CIJELOM TIJELU

Curica od godinu i tri mjeseca se nalazi u induciranoj komi u splitskoj bolnici, slavlje završilo kobno na Blaci

Novo – Curica od godinu i tri mjeseca zaradila je opekline po cijelom tijelu nakon nesretnog događaja koji se dogodio u predjelu Blaca u Solinu, na izletištu Gospe od zdravlja.

Slavlje rođendana završilo je kobno jer je muška osoba, u namjeri da zapali plamen, koristila bocu sa zapaljivom tekućinom. Boca se naposljetku i sama zapalila, a u toj je situaciji muškarac bacio bocu i pogodio djevojčicu koja se igrala na livadi.

Djevojčica je u bolnici te se nalazi u induciranoj komi, a vitalne funkcije održavaju se uz pomoć respiratora.

Sutra će se znati stupanj opeklina kada prođe medicinska obrada.

Ranije objavljeno – Osoba koja je ložila vatru u pušnici za paljenje je koristila zapaljivu tekućinu, a kada je vatra zahvatila bocu, bacila je tu bocu u dvorište i tako pogodila dijete.

Splitsko-dalmatinska policija izvijestila je kako je iz bolnice dobila dojavu o ozlijeđenom djetetu. Naime, oko 14 sati zaprimili su informacija iz bolnice kako je liječnička pomoć pružena djetetu koje ima opekline po tijelu izazvane zapaljivom tekućinom.

Prema do sada prikupljenim informacijama u pomoćnom objektu (pušnici) na solinskom području, za paljenje vatre osoba je koristila zapaljivu tekućinu koja se nalazila u boci te je u jednom trenutku vatra zahvatila bocu, zbog čega osoba baca zapaljenu bocu s zapaljivom tekućinom  u dvorište u kojemu se nalazilo dijete te zadobiva opekline po tijelu.  U prostorijama policije nalazi se osoba koja se dovodi u svezu s događajem te je nad njom u tijeku kriminalističko istraživanje. Na mjestu događaja obavlja se očevid, javila je PU splitsko dalmatinska.

POSLJEDNJE DODANO: