UPOZNAJTE ZVUK

Otvorene su prijave na radionicu zvuka u Kino klubu Split

Kino klub Split poziva zainteresirane da se prijave na radionicu zvuka koja će se održati od 15. do 17. ožujka 2024. u prostorijama Kino kluba Split u Domu mladih (Ulica slobode 28). Radionica će biti održana u suradnji s organizacijom Sensoria, a mentor će biti iskusni Tonči Bakotin.

Polaznici će kroz trodnevnu radionicu imati priliku dublje upoznati ulogu zvuka u filmskoj produkciji, s fokusom na tonsku opremu, pripremu za snimanje, sam proces snimanja te postprodukciju. Završni dio radionice obuhvatit će praktične vježbe snimanja kako u interijeru, tako i u eksterijeru, uz detaljno učenje o postavkama opreme.

Raspored radionice bit će dogovoren naknadno s odabranim polaznicima, a prijave su otvorene putem prijavnog obrasca do 3. ožujka 2024. U slučaju većeg broja zainteresiranih, odabir polaznika vršit će se na temelju motivacijskog pisma, a prednost će imati kandidati koji su već pohađali radionice kamere i rasvjete te se prijavili na radionicu montaže.

Za dodatne informacije i prijavu na radionicu, kontaktirajte [email protected].

Tonči Bakotin, rođen 1973. u Splitu, predavač je glazbeno-tonske tehnologije, glazbenik i oblikovatelj zvuka. Diplomirao je oblikovanje zvuka u Rotterdamu te završio preddiplomski studij filma i videa na Umjetničkoj akademiji u Splitu. Tijekom svoje karijere, Bakotin je bio član glazbenih skupina, komponirao glazbu za kazalište i performanse te radio kao urednik zvuka i kompozitor glazbe za razne TV serije i dokumentarne filmove. Svoje bogato iskustvo dijelio je kao predavač diljem svijeta, a od 2002. godine aktivno djeluje kao predavač glazbeno-tonske produkcije.

POSLJEDNJE DODANO: