ZABAVA OSIGURANA

Otvaranje novog dječjeg igrališta u Neslanovcu

U radosti dječjeg smijeha i igre, danas je službeno otvoreno novo dječje igralište u gradskom kotaru Neslanovac, smješteno kod Dječjeg vrtića Veseli patuljci. Ovo moderno igralište donosi širok spektar zabavnih i edukativnih sadržaja za najmlađe stanovnike ovog područja.

Svečano otvorenje obilježeno je postavljanjem raznolikih igrala i opreme namijenjenih djeci svih uzrasta. Među glavnim atrakcijama igrališta ističu se kućica vidilica, ljuljačka, klackalica, naprava na opruzi, senzorni paneli “Dućan” i “Kružić-križić”, te tabla za pisanje i edukacijski paneli. Ova raznolika oprema prilagođena je potrebama djece različitih dobnih skupina, pružajući im prostor za igru, učenje i druženje.

Sigurnost djece bila je prioritet pri izgradnji igrališta, pa je uz svaku napravu postavljena antitraum podloga koja pruža dodatnu zaštitu od ozljeda. Također, na vanjskom dijelu igrališta postavljena je komunalna oprema u vidu klupa i koševa, stvarajući prostor za opuštanje roditelja i promicanje sportskih aktivnosti među mališanima.

POSLJEDNJE DODANO: