OBAVIJEST ZA NAVIJAČE

Od danas u prodaji ulaznice za dva derbija na Poljudu

Danas započinje prodaja ulaznica za dva iznimno iščekivana derbija između Hajduka i Dinama na Poljudskom stadionu. Prvi od njih, prvenstveni susret, održat će se u subotu, 30. ožujka s početkom u 19:30 sati. Nakon toga, četiri dana kasnije, u srijedu, 3. travnja, igra se utakmica polufinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa s početkom u 19 sati.

Prodaja ulaznica počinje u 10 sati, ali važno je napomenuti da će pravo na kupnju imati isključivo aktivni članovi Kluba Hajduk, njih više od 104 tisuće u ovoj novoj kalendarskoj godini. Oni koji to još nisu, mogu se učlaniti online ili osobno u Odjelu za članstvo kako bi odmah ostvarili pravo na kupnju ulaznica.

Važno je istaknuti da će se ulaznice naći u slobodnoj prodaji na sam dan utakmice ukoliko se do tada ne rasprodaju. Za one koji žele izbjeći gužve, bit će aktivan redomat u Odjelu za članstvo od 8 sati, gdje će se dodjeljivati redni brojevi za kupnju ulaznica, a status rednog broja moći će se pratiti online.

Također, važno je napomenuti da posjedovanje rednog broja ne znači automatski osiguranu ulaznicu zbog ograničenog broja istih i prodaje na drugim prodajnim mjestima.

POSLJEDNJE DODANO: