UČENICA IZ ZAGREBA

Objavljena fotografija 17-godišnje Nives Celzijus dok pozira za naslovnicu časopisa

Nives Celzijus, poznata po svojoj raznolikoj karijeri koja obuhvaća spisateljstvo, glumu, pjevanje, modeling te influencerstvo, nedavno je podijelila sa svojim obožavateljima fotografiju koja datira još iz njezinih tinejdžerskih dana. Na ovoj rijetko viđenoj slici, Nives pozira kao 17-godišnjakinja za naslovnicu časopisa Auto klub, što označava njezin početak u svijetu medijske scene, prenosi showBUZZ.

Fotografija, objavljena nedavno, podsjeća nas na njezinu rani uspjeh i angažman u industriji zabave. Na naslovnici se može pročitati “Nives Zeljković (17), učenica iz Zagreba”, a mlada Nives je prikazana u crnom bikiniju na motociklu, noseći kratku crnu kosu.

Osim što je osvojila titulu Miss Auto kluba, Nives je svoje tinejdžerske dane provela radeći na raznim projektima, uključujući i pojavljivanje u glazbenim spotovima kao što su “Ne zovi mala policajce” Mladena Burnaća te “Nijedna žena na svijetu” Nenada Kneževića Kneza.

Danas, sa 42 godine, Nives se može ponositi brojnim uspjesima u različitim područjima. Osim svoje karijere, također je posvećena majčinstvu, imajući sina Leonea i kćer Taishe, koje je dobila u braku s bivšim nogometašem Dinom Drpićem.

POSLJEDNJE DODANO: