TENZIJE NA VRHUNCU

Objavljen video sukoba između Ivoševića i Bešlića: “Nemoj se zaj*bavat”

Gradonačelnik Grada Splita, Ivica Puljak, sazvao je izvanrednu konferenciju za medije nakon što je otkrio da je zamjenik gradonačelnika, Bojan Ivošević, bio napadnut u petak navečer. Puljak je javnosti priopćio da su dvije osobe, među kojima je identificiran kao Ante Bešlić, izvođač nezakonitih radova u Glagoljaškoj ulici, presrele Ivoševića ispred njegove kuće u Ulici Kruševića.

Gradonačelnik Puljak izrazio je zabrinutost zbog ozbiljnosti situacije, naglašavajući da je incident prijavljen policiji odmah nakon što se dogodio. Puljak je naveo da je Ivoševiću prije tri dana investitor osobno poručio da “ne zna kome se zamjerio i da je gotov”. Isti investitor, Ante Bešlić, osobno je presreo zamjenika gradonačelnika, snimajući cijeli incident.

Na konferenciji za medije Puljak je istaknuo ozbiljnost prijetnje i naglasio hitnost reakcije nadležnih institucija.

Ubrzo je u javnost dospio i video sukoba.

U videu je jasno čuti Ivoševića kako upozorava Bešlića da ga ne snima te da se suzdrži od provociranja. Bešlić na to odgovara iznenađenim tonom, pitajući Ivoševića je li zaista mislio da je takav. Incident se dalje razvija, no video je zaustavljen kada Bešlić potrči prema snimatelju.

Očekuje se daljnje policijsko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti incidenta, a gradonačelnik Puljak je izrazio nadu da će odgovorni biti privedeni pravdi.

Pogledajte video zapisa događaja u Ulici Kruševića gumno.

POSLJEDNJE DODANO: