STRAVA U SPLITU

Policija objavila detalje ubojstva: 22-godišnjak uboden u prsa, dvije osobe uhićene

9:00 – Stiglo je službeno priopćenje policije u svezi ovog događaja:

– Noćas, jedan sat iza ponoćiu Splitu, u ulici Mažuranićevo šetalište, 22-godišnjak je napadnut od strane muškarca koji mu je zadao ubodnu ranu u predjelu prsišta. Ozlijeđeni 22-godišnjak je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u bolnicu gdje je noćas od posljedica zadobivenih ozljeda preminuo.

Odmah po zaprimljenoj dojavi policijski službenici su izišli na mjesto događaja koje su osigurali te su poduzeli radnje pronalaska osoba koje se dovode u vezu s događajem. Obaviještena je zamjenica Županijskog državnog odvjetništva koja je izišla na mjesto događaja i rukovodila očevidom.

U službene prostorije dovedeno je više osoba od kojih su dvije uhićene u svezi ubojstva i nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja kaznene odgovornosti. – stoji u priopćenju.

Ranije objavljeno:

U splitskoj je bolnici od više uboda nožem u subotu oko 1.20 sati, preminuo 22-godišnji muškarac. Prema prvim informacijama iz MUP-a, po život je opasne ozljede zaradio u naguravanju više osoba u Ulici Domovinskog rata oko 0.55 sati. Hitno je prevezen u bolnici, ali svega par minuta nakon krvavog je događaja i preminuo.

U postaju Druge policijske postaje dovedene su tri osobe za koje policija smatra kako su povezane s ovim kaznenim djelom i kriminalističko istraživanje nad njima je u tijeku.

Iako će više detalja biti poznato tijekom subote, zasad je sigurno kako se eksces dogodio na početku Ulice Domovinskog rata, iznad raskrižja s Mažuranićevim šetalištem. Navodno su sve četiri osobe uključene u događaj bili konzumenti droge, ali to se još treba utvrditi.

POSLJEDNJE DODANO: