TRAŽITE POSAO?

Nova radna prilika u Splitu: Grad objavio natječaje za osam pozicija

Splitska Gradska uprava objavila je nove natječaje za zapošljavanje, tražeći osam novih zaposlenika koji će doprinijeti radu različitih odjela Gradske uprave.

U Upravnom odjelu za društvene djelatnosti, Odsjeku za sport, otvoren je natječaj za više stručnog suradnika za sport na vremensko razdoblje od 12 mjeseci, s naglaskom na vježbeničkoj praksi. Kandidati moraju posjedovati sveučilišni diplomski studij ili integrirani prijediplomski i diplomski studij, ili stručni diplomski studij društvene struke.

Također je raspisan natječaj za prijam vježbenika u službu u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti, Odsjeku za socijalnu skrb i zdravstvenu zaštitu. Traži se viši stručni suradnik za socijalnu skrb, a ugovor se sklapa na 12 mjeseci. Zahtijeva se isto stručno znanje kao i za prethodno navedeno radno mjesto.

Vježbenik se također traži u Upravnom odjelu za ekonomske poslove, Odsjeku za financije, gdje se otvara radno mjesto višeg stručnog suradnika za naplatu prihoda. Ugovor za ovo radno mjesto također traje 12 mjeseci, a traženo stručno znanje uključuje sveučilišni diplomski studij, integrirani prijediplomski i diplomski studij ili stručni diplomski studij ekonomije/prava.

Natječaj je izdan i za prijam vježbenika u Upravni odjel za ekonomske poslove, Odsjek za računovodstvo, na radnom mjestu financijskog referenta za gradsku riznicu, s ugovorom na 12 mjeseci. Minimalna razina stručnog znanja uključuje srednju stručnu sprema ekonomske, upravne struke, gimnazija ili druga odgovarajuća struka.

U Upravnom odjelu za društvene djelatnosti potrebna su i dva radnika na neodređeno vrijeme na mjestu višeg savjetnika za održavanje i izgradnju objekata. Kandidati za ovo mjesto moraju imati sveučilišni diplomski studij ili integrirani prijediplomski i diplomski studij, ili stručni diplomski studij građevinske/tehničke struke, najmanje četiri godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima i državni stručni ispit.

Natječaj je također otvoren za radno mjesto financijskog referenta za gradsku riznicu u Upravnom odjelu za ekonomske poslove, Odsjeku za računovodstvo, s ugovorom na neodređeno vrijeme. Minimalni zahtjevi uključuju srednju stručnu sprema ekonomske, upravne struke, gimnazija ili druga odgovarajuća struka, najmanje jednu godinu radnog iskustva na odgovarajućim poslovima i položen državni stručni ispit.

Detalje svih natječaja možete pronaći na službenoj stranici.

POSLJEDNJE DODANO: