NENADMAŠNA INICIJATIVA

Nezavisna Lista Daniela Lolića svečano otvorila novo sportsko igralište brusilicom

U Gradskom kotaru Lokve, članovi Nezavisne Liste Daniela Lolića donijeli su neobičnu odluku o otvaranju novog sportskog igrališta ispred osnovne škole na “svečan” način – upotrebom brusilice. Ova nekonvencionalna akcija uslijedila je nakon što pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti, g. Mario Negotić, nije reagirao na njihov prethodni mail koji je obavještavao o završetku radova i ispunjenju svih sigurnosnih uvjeta na igralištu.

Unatoč zalaganju Vijeća Gradskog kotara Lokve da se igralište ne otvori dok se ne ispune sigurnosni uvjeti, članovi Nezavisne Liste Daniela Lolića osjetili su da su ti uvjeti već ispunjeni prije dva dana te su smatrali da je došlo vrijeme za “svečano” otvaranje. Međutim, umjesto tradicionalnog ceremonijalnog otvaranja, odlučili su se za drastičan pristup, koristeći brusilicu.

Ova akcija naglašava nezadovoljstvo članova Nezavisne Liste Daniela Lolića zbog izostanka odgovora nadležnih vlasti te njihovu odlučnost da istaknu svoje stavove na nekonvencionalan način. Otvorivši igralište na ovaj način, oni su pokazali svoju spremnost da preuzmu inicijativu i potaknu bržu reakciju nadležnih institucija.

– Poštovani stanovnici Gradskog kotara Lokve, Vijeće GK Lokve se zalagalo da se novo Sportsko igralište ispred osnovne škole ne otvori dok se god ne steknu uvjeti koji bi svima, a pogotovo najmlađima, garantirali sigurno korištenje. Obzirom na to da su ti uvjeti ispunjeni prije dva dana, a pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti (g. Mario Negotić) jednako toliko vremena nije reagirao na naš mail u kojem smo ga informirali da su svi radovi završeni te da su ispunjeni svi sigurnosni uvjeti, smatramo da je došlo vrijeme da se igralište “svečano” otvori. Večeras smo to i napravili – brusilicom!!! – stoji u objavi

POSLJEDNJE DODANO: