HITNA INTERVENCIJA

Na radnike HAC-a na A1 naletio auto dok su pomagali unesrećenima

Danas oko 10 sati dogodile su se dvije uzastopne prometne nesreće na autocesti A1 kod Pirovca. Prva nesreća dogodila se kada je automobil sletio s autoceste, pri čemu su ozlijeđene dvije osobe. Policija je dojavu o ovoj nesreći zaprimila u 9:47 sati. U vozilu su bili vozač i dva putnika, a ozlijeđeni putnici prevezeni su u bolnicu na medicinsku obradu.

Desetak minuta nakon prve nesreće, vozilo s njemačkim registarskim oznakama naletjelo je na radnike Hrvatskih autocesta (HAC) koji su pružali pomoć unesrećenima iz prve nesreće. Policija je izvijestila da su radnici hitno prevezeni u bolnicu, ali težina njihovih ozljeda zasad nije poznata.

Prema informacijama koje je Index uspio dobiti, obojica radnika su stabilno te njihove ozljede nisu opasne po život.

Vatrogasna zajednica Šibensko-kninske županije priopćila je da je dojavu o prvoj prometnoj nesreći zaprimila u 9:44 sati. Na intervenciju su izašli Javna vatrogasna postrojba (JVP) Šibenik i JVP Vodice sa ukupno 11 vatrogasaca i četiri vozila.

Ovaj tragičan slijed događaja ponovno podsjeća na opasnosti s kojima se suočavaju radnici na cestama te važnost poštivanja prometnih propisa i povećane opreznosti vozača u blizini mjesta nesreća.

POSLJEDNJE DODANO: