RADOMLJE – HAJDUK 1:0

Na premijeri adidasa neuvjerljiva partija Bijelih i poraz od kluba-partnera

U prvoj pripremnoj utakmici u Sloveniji, a trećoj ukupno, Hajduk je izgubio 0:1 od kluba-partnera Radomlja. Jedini pogodak djelo je Roka Štormana u 39. minuti, primio je loptu s lijeve strane na desetak metara i nekako pogodio u donji desni kut vratara Silića. Izgledalo je kao da je lopta nekoga zakačila i promijenila smjer.

Ništa se posebno ne može izvući iz ove utakmice, koja je došla vrlo brzo po dolasku u Sloveniju, te žestokog treniranja u Bledu. Izvjesno je da Gennaro Gattuso još nije blizu početne postave, kombinirao je dvije postave iz kojih opet ne možemo ništa zaključivati. Nije ni vrijeme za takve stvari.

U drugom dijelu su Bijeli nastojali izjednačiti, najbliže su bili nakon udarca glavom Melnjaka kad je igrač Radomlja skrenuo loptu u gredu, te u 88. minuti kad je Prpić nadvisio sve nakon kornera Durdova, no sudac je označio prekršaj Kalika na vrataru Jeliću.

RADOMLJE: Velič, Zukić, Korun, Dobrovoljc, Koderman (od 33. Žaler), Gnjatić, Štorman, Gavrić, Davidović, Kukovec, Malenšek. Još su igrali od 61. minute: Jelić, Kujabi, Ljutić, Vukasović, Duraković, Zambrang, Cukon, Fortuna, Bilić.

HAJDUK: (1. poluvrijeme): Lučić (od 25. Silić), Moufi, Uremović, Elez, Diallo, Capan, Sigur, Pukštas, Sahiti, Šošić, Livaja.
(2. poluvrijeme): Kalinić (od 79. Buljan), Hrgović, Šarlija, Prpić, Melnjak, Krovinović, Skoko (od 77. Jurak), Kalik, Durdov, Brajković, Antunović.

POSLJEDNJE DODANO: