OGLASILA SE POLICIJA

Muškarac nasrnuo na žene na Rivi, policija brzo reagirala: “Osoba je pod našim nadzorom”

Nakon dramatičnog incidenta koji je šokirao stanovnike Splita, splitska policija izdala je službeno priopćenje u svezi događaja koji se odigrao na splitskoj Rivi.

Nastavno na događaj danas oko 11 sati na splitskoj Rivi obavještavamo da je osoba koja se dovodi u svezu s događajem pod nadzorom policije – kazali su iz policije.

Grozni događaj dogodio se usred bijela dana na štekatu kafića Veneranda na Rivi, što je izazvalo uznemirenje i zabrinutost među građanima. Prema izvješću očevidaca, muškarac koji je sjedio u kafiću iznenada je ustao i nasrnuo na dvije žene koje su sjedile za susjednim stolom. Prema njihovim svjedočenjima, muškarac je žene udario šakom u glavu, a zatim počeo razbijati čaše, stvarajući kaos i paniku među okupljenima.

Napad se odigrao pred mnoštvom ljudi koji su bili svjedoci ovog jezivog prizora. Ipak, hrabri građani brzo su reagirali i krenuli u potjeru za napadačem. Muškarac srednjih godina dao se u bijeg u smjeru Prokurativa, ali je brzo zaustavljen zahvaljujući brzoj intervenciji građana i dolasku policije na mjesto događaja.

POSLJEDNJE DODANO: