ARHITEKTONSKA LJEPOTA

Molum hotel & residences – novi biser luksuza u Dalmaciji

Hrvatska turistička zajednica očekuje veliko otvorenje Molum Hotel & Residences, novog petozvjezdaša u samom srcu Dalmacije. U slikovitom obalnom mjestu Sv. Filip i Jakov, ovaj resort zauzima 32.000 kvadratnih metara i obećava da će postati simbol mediteranskog luksuza i elegancije.

Investitor Jako Andabak, poznat po svom doprinosu hrvatskom turizmu, predstavio je resort kao spoj visokog standarda i prirodnih ljepota. Sa šest objekata i 60 luksuznih rezidencija, kompleks nudi brojne sadržaje uključujući wellness i SPA centar, fitness, restorane, barove te sadržaje za najmlađe, uključujući igrališta i dječje bazene.

Investicijska prilika sa garantiranim povratom

Molum Hotel & Residences već sada nudi investicijske prilike s garantiranim godišnjim povratom od 4% do kraja 2027. godine. Rezidencije su dostupne za prodaju kroz model servisiranih rezidencija, a upisane su i u Regent Real Estate Agency, agenciju specijaliziranu za premium nekretnine.

Dizajn i udobnost

Svaka rezidencija dizajnirana je s pažnjom, opremljena vrhunskom opremom i tehnologijom, te nudi vlasnicima sve prednosti resorta. Arhitektura i ambijent Moluma odražavaju spoj suvremenog i tradicionalnog, nudeći posjetiteljima autentičan doživljaj i nezaboravne uspomene.

Priča različitih svjetova

Molum nije samo spoj starog i novog, već mjesto gdje se isprepliću različite priče, od povijesti do modernog odmora, od sigurnosti luke do avanture otvorenog mora, sve to okruženo prirodnim bogatstvom i kulturnom baštinom, s pet nacionalnih parkova i tri parka prirode u blizini.

Savršena lokacija i pristup

Samo 25 km od Zadra i zadarske zračne luke, resort je savršeno smješten za pristupačan odmor, a izgradnja je u punom jeku s planiranim završetkom radova u srpnju 2024. godine.

Možemo zaključiti da budući vlasnici rezidencija i posjetitelji će imati priliku uživati u visokokvalitetnim sadržajima, od prostranih bazena do sofisticiranih restorana i barova, te wellness i SPA centara.

Pored toga, blizina povijesnih centara i marina, kao i neposredna blizina prirodnih ljepota, čine Molum idealnim mjestom za istraživanje i uživanje u autentičnom dalmatinskom iskustvu. Kombinacija prirodne ljepote, povijesnog naslijeđa i modernog luksuza čini Molum Hotel & Residences istinskim biserom Jadrana.

POSLJEDNJE DODANO: