KRVOPROLIĆE U ZMIJAVCIMA

Mladić nožem izbo susjeda, a sinu mu slomio donju čeljust – sve to pred očima svog oca

Krvavi sukob dogodio se u petak navečer, koju minutu prije 22 sata, u Zmijavcima, koji kilometar daleko od Imotskog. Iza šture policijske informacije kako je u kući muškarac zadobio ozljedu oštrim predmetom krio se zapravo sukob oca i sina s jedne, i oca i sina s druge strane. Verbalni konflikt pretvorio se prvo u fizički u obiteljskoj kući, a naposljetku je prerastao u krvoproliće. Deblji su kraj izvukli otac i sin prezimena Gudelj.

– U KBC Split zaprimljeni su otac i sin. Otac je zadobio višestruke ubodne rane u predjelu toraksa i gluteusa uz prijelom rebara. Zaprimljen je na bolničko liječenje. Trenutno je u Jedinici intenzivnog liječenja, stabilno je i izvan životne opasnosti dok je sin također zaprimljen na bolničko liječenje sa frakturom donje čeljusti. Bit će podvrgnut operativnom liječenju – službeno su nam odgovorili iz splitske bolnice u subotu.

U policiji je zadržan 28-godišnji Ante M. za kojeg se sumnja da je nožem više puta ubo H.G. (54), a donja čeljust slomio je njegovom sinu D.G. (22). U događaju je sudjelovao i M.G. (63).

O događaju je izvješteno nadležno državno odvjetništvo.

POSLJEDNJE DODANO: