“Kao član SDP-a osjećam se tužno i osramoćeno”

Iako već dulje vrijeme nije na visokim stranačkim dužnostima, Davorko Vidović, bivši potpredsjednik SDP-a, ali i bivši gradonačelnik Siska, imao je štogod za reći i uhićenju svoje stranačke kolegice Marine Lovrić Merzel, piše tportal.

– Osjećam se kao i većina građana Siska, tužno i pomalo osramoćeno, kao građanin, ali i kao član SDP-a. U ovom trenutku još uvijek nije podignuta optužnica, što ostavlja tračak nade da stvari ne moraju biti takve kakve jesu, ali i ovo samo po sebi je doista nešto što nije veselo i nije dobro, bez obzira iz koje stranke i kojega grada. Generalno nije dobro i to znači još dodatan uteg na reputaciju i vjerodostojnost ljudi koji se bave politikom – prokomentirao je najnovija događanja sa sisačko-moslavačkom županicom bivši visokopozicionirani SDP-ovac Davorko Vidović.

Upitan treba li Lovrić Merzel dati ostavku na mjesto županice, Vidović je rekao: – Ne raspolažem informacijama koje bi mi u ovom trenutku dale za pravo da nekom dajem savjete te vrste.

Što se pak tiče njezine sudbine u Predsjedništvu SDP-a, Vidović je bio prilično jasan. – Neka Predsjedništvo odluči. Nisam član Predsjedništva, no ovo je doista ozbiljne optužbe i ako se potvrde, onda naravno da nema mjesta ni u članstvu, a kamoli Predsjedništvu SDP-a – rekao je Vidović.

POSLJEDNJE DODANO: