DOMOVINSKI POKRET

“Mi smo već pobjednici ovih izbora. Naši suparnici komuniciraju naš program!”

Domovinski pokret uvjeren je u dobar rezultat na ovim izborima te su se povodom toga oglasili na svom Facebook profilu. Njihovu objavu prenosimo u cijelosti.

– Svjedočimo svakodnevnim pozitivnim reakcijama građana na naš program, istupe i aktivnosti. Posebno nas veseli činjenica da naši suparnici na ovim izborima komuniciraju teme na kojima Domovinski pokret inzistira posljednje četiri godine. Tako je, na našu veliku radost, jedna od glavnih tema ove kampanje postala demografija. Kroz sve naš istupe, ali i programe, komunicirali smo kako je demografska revitalizacija ključni aspekt svih budućih politika. Povratak našeg iseljeništva i demografska revitalizacija postale su osnova predizbornih politika i naših izbornih konkurenata.

To su teme i programi s kojima se želimo nadmetati. Pritom treba naglasiti kako nas ne zanima rezultat tog nadmetanja u broju saborskih mandata već u broju rođene djece i broju obitelji koje smo vratili u Domovinu. Konačno smo doživjeli da i jedna izborna kampanja može biti konstruktivna pa taman za osnovu imala i program koji su naši izborni konkurenti posudili od nas.

POSLJEDNJE DODANO: